Нашият екип

Профил

В наше лице ще откриете сплотен и креативен екип, готов да съдейства на всички Ваши проекти.

Работата ни се крепи на вярването, че желанието на всеки клиент има най голяма стойност за нас. Нашата цел е да предложим най доброто решение.
 

ASAŞ Alüminyum

От основанието си през 1990г. насам АСАШ създавайки много новости в сферата на своята дейност, през 2006г. основава първия в Турция цех за производство на композитни панели, разполагайки с 4 производствени линии в цеха с годишен капацитет от 7.500.000 m². Плоскостите за производство на алуминиевите композитни панели ги произвежда във високотехнологичния цех, който е основан през 2014г. С постоянен растеж достига 62 позиция за 2018г. в ISO 500 на Турция и е един от най големите производители в Европа. Осигурява работа на 2200 души. Във високотехнологичните и модерни оборудвани цехове които разполагат с 300.000 m² закрита и 640.000 m² открита площ развива дейността си и тествайки продуктите в модерни лаборатории ги изнася на повече от 80 страни.

АЛУПРОФИЛ ЕООД  (ALUPROFIL LTD) с дейността си наследява фирма РАДАР ООД чиито корени се простират в далечната 2004г. До ден днешен си партнира с един от най големите индустриални производители в Турция, ASAŞ Alüminyum (АСАШ Алуминюм). Предлага на своите клиенти различни видове алуминиеви профили, аксесоари и алуминиеви композитни панели.

 


 


 


 

        Лесно е да се работи с доказано качество!